349 beoordelingen van Rheem-boilers (2023) (2024)

 1. Huiseigenaren
 2. Waterkokers

349 beoordelingen van Rheem-boilers (2023) (1)

3.5

410 beoordelingen

 • 526%
 • 443%
 • 317%
 • 25%
 • 19%

Bekijk alle beoordelingen

Ben jij dit bedrijf?

Shop nuApparaten AansluitingBen jij dit bedrijf?

Shop nu Apparaten Aansluiting

3.5(410)

Winkel nuApparaten Aansluiting

Onze belofte.We bieden een koopvoordeel met geverifieerde beoordelingen en onbevooroordeeld redactioneel onderzoek.

Bescherm wat er het meest toe doet

Ontvang garantieplannen en prijzen voor thuis

Bekijk plannen

Algemene beoordeling3.5uit 5

 • 526%
 • 443%
 • 317%
 • 25%
 • 19%

Bekijk alle 410 beoordelingen

Over Rheem Waterverwarmers

Bescherm wat er het meest toe doet

Ontvang garantieplannen en prijzen voor thuis

Bekijk plannen

Beoordelingen van Rheem-waterverwarmers

Recent
 • Recent
 • Oudste
 • Meest behulpzaam

Elk
 • Elk

Een link heeft u naar deze recensie geleid. De locatie op deze pagina kan bij uw volgende bezoek veranderen.

Hoe weet ik dat ik deze reviews over Rheem Water Heaters kan vertrouwen?

 • 4.271.140 beoordelingen op ConsumerAffairs zijn geverifieerd.
 • We hebben contactgegevens nodig om ervoor te zorgen dat onze beoordelaars echt zijn.
 • We gebruiken intelligente software die ons helpt de integriteit van beoordelingen te behouden.
 • Onze moderators lezen alle beoordelingen om de kwaliteit en behulpzaamheid te verifiëren.

Pagina 1Beoordelingen 0 - 10

349 beoordelingen van Rheem-boilers (2023) (2)

JohnCorpus Christi, Texas

Beoordeeld op 24 juli 2023

We hebben een huis gekocht in april 2021. Heel mooi huis, goed gebouwd. De ene helft van ons huis heeft een zeer grote tankboiler. De andere kant van het huis heeft een Rheem Prestige 11Gal aardgastankloze warmwaterboiler uit 2018. Het is hun eersteklas residentiële tankloze warmwaterboiler uit 2018. De vorige eigenaar had een systeem opgezet met een pomp en azijn om het perfect schoon te houden. Ik had allemaal dezelfde spullen de pomp en emmer en slangen. Omdat ik de luie persoon ben die ik ben, heb ik net een bedrijf laten komen om het door te spoelen en het filter schoon te maken. Ik heb het opgezet met een zeer gerenommeerde loodgieter als onderhoudsitem, samen met de andere boiler. Twee dagen na het laatste onderhoud kregen we een foutlekcode. Ik heb de loodgieter laten komen en hij kon het lek niet vinden en we hebben het over een lek per uur, dus niet gemakkelijk te vinden.

We belden andere loodgieters op de lijst van Rheem-mensen en 3 loodgieters later en 1100 dollar aan automatische kosten voor diagnose. De diagnose is dat er een lek is en we hebben twee onderdelen vervangen en hij schiet nu andere codes. We hebben gisteren net een andere Rheem van Home Depot gekocht, we hebben een nieuwe Rheem gekocht. Niet omdat ik hun merk vertrouw, nee, ik heb er weinig vertrouwen in. Ik heb hetzelfde merk gekocht met de nieuwe en verbeterde Platinum-serie. Het was 1700,00+ bij Home Depot. Ik heb het gekocht omdat de installatie over het algemeen 2-3k dollars kost. Door het soortgelijke product te gebruiken, zou de installatie veel eenvoudiger moeten zijn. We houden onze adem in dat dit het einde voor een tijdje is. Op zijn zachtst gezegd niet zo'n fan van Rheem, ook al waren ze het toen ik klein was.

Bedankt voor uw stem!

porfierMethuen, MA

Beoordeeld op 23 juli 2023

Mijn Rheem boiler van 9 maanden deed het niet meer. De loodgieter zei dat het de klepbediening was omdat hij 7 keer knipperde, dus ik belde de klantenservice van Rheem en ze stuurden er nog een, maar die had hetzelfde probleem. Omdat ik 2 kinderen heb, kocht ik een andere Rheem met dezelfde Spec. om installatietijd te besparen, werkte het ook niet, dus moet ik ze opnieuw bellen om de opties te bespreken. Schande over Home Depot voor de verkoop van dat afval.

Bedankt voor uw stem!

Bedankt voor het abonneren.

Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! Veel plezier met het lezen van onze tips en aanbevelingen.

sarahPittsburgh, Pennsylvania

Beoordeeld op 6 juli 2023

Mijn oude warmwatertank lekte, dus ik liet een loodgieter komen die een gloednieuwe Rheem-boiler installeerde. Binnen 48 uur had ik geen warm water. Rheem stuurde een loodgieter die zei dat ik een onderdeel nodig had. Ik moest wachten tot het onderdeel arriveerde. Toen het onderdeel kwam, werkte het nog steeds niet en kreeg ik te horen dat ze een ander onderdeel moesten bestellen, wat 2-4 dagen zou duren om aan te komen. Ik kreeg te horen dat ik het kon bespoedigen als ik ervoor wilde betalen. Deze warmwatertank is gloednieuw en er zijn al twee onderdelen vervangen en wie weet wanneer ik warm water zal hebben. Klantenservice is verschrikkelijk. Ze verkopen slechte defecte producten waar ze niet achter staan.

Bedankt voor uw stem!

RoanTucson, AZ

Beoordeeld op 29 juni 2023

Ik heb een tankloze boiler van Rheem die na 2 jaar kapot is gegaan. Het begon met een E5-foutcode (stroomsnelheid) en ik vond ook een lek in een soldeerverbinding terwijl ik hun diagnosepapieren doornam. Kortom, ze weigerden het te vervangen vanwege de kalkophoping door het lek. Ze zeiden dat ze konden zien dat ik niet het standaard onderhoud had gedaan. Ik had het standaard onderhoud ongeveer 3 maanden ervoor uitgevoerd en er was toen geen lek. Dit is belachelijk, gewoon weer een maas in de wet om te voorkomen dat een defect product wordt vervangen. Ik denk dat iedereen die Rheem-producten koopt, weet dat ze op zijn best in orde zijn en gelooft dat ze in ieder geval de garantie zullen verlengen en zo niet, dan kunnen ze een vervanging krijgen. Ik denk dat dat niet het geval is.

Bedankt voor uw stem!

SuzanBenton Harbor, MI

Beoordeeld op 8 juni 2023

In januari 2020 heb ik een erkende loodgieter van een gerenommeerd lokaal bedrijf een RHEEM 50 gallon elektrische warmwaterboiler laten installeren. Dit was ter vervanging van de bestaande verwarming (ander merk) die over de hele vloer lekte in mijn technische ruimte. Alles was geweldig TOT 6-5-23 toen de RHEEM niet alleen vanaf de onderkant begon te lekken, maar ook vanaf verschillende plaatsen aan de bovenkant. Ik draaide onmiddellijk de waterklep dicht en pakte verschillende handdoeken om het water op te dweilen. Het loodgietersbedrijf is op de hoogte gebracht maar ik heb vanaf vandaag geen afspraak staan.

Ze vertellen me dat de thermostaat te hoog is ingesteld, maar toen ik een snoepthermometer (gekalibreerd op 350F) gebruikte om de watertemperatuur te testen, las hij 120F nadat ik hem 3 minuten onder de waterstroom had gehouden. Niemand heeft het apparaat aangeraakt sinds het is geïnstalleerd, dus als het echt te hoog is ingesteld, heeft de loodgieter het gedaan. De vorige verwarming was ook elektrisch en mijn levenservaring is alleen met gasboilers die uitstekend waren. Op dit moment lijkt het erop dat een andere elektrische eenheid de enige optie is die ik heb, maar ik wil zeker geen andere RHEEM. Hopelijk wordt de garantie van 6 jaar gehonoreerd.

Bedankt voor uw stem!

EllisAsheville, NC

Beoordeeld op 4 mei 2023

Op 1 mei 2023 koos ik een Platinum Rheem 50G-warmwaterboiler van South Asheville Home Depot om op mijn Home Depot-kaart te zetten. Ik heb Rheem Authorized dealer laten installeren van Four Seasons Plumbing Brain Zook. De volgende ochtend 2 mei 2023 ging er om 07.00 uur een alarm af met de melding dat er onderhoud nodig was. Er was ook waterplassen aan de bovenkant van de unit. Dezelfde loodgieter kwam van Four Seasons Plumbing en inspecteerde om er zeker van te zijn dat het niet zijn werk was. We namen foto's en documenteerden en hij liet me zien dat de schroefdraad van de koudwaternippel tijdens het fabricageproces in de bovenkant van de warmwaterboiler werd geforceerd. Ik heb dezelfde dag alle documentatie en foto's naar Rheem gestuurd.

De vertegenwoordiger van de klantenservice van Rheem, Glynith, was aardig en verklaarde dat ze ongelijk hadden, maar zou alleen hwh vervangen en $ 750 van de $ 1666,70 arbeidskosten dekken. Ik aarzelde om nog een hwh van Home Depot te krijgen, omdat ik dan weer beschadigd zou kunnen raken. Brain bood aan om te vervangen door hun Rheem, die geen automatische afsluitklep of alarm had en duurder was en minder lang garantie had. Four Seasons verhoogde de garantie zonder extra kosten, hoewel ik ervoor moest betalen dat ze een seconde uitkwamen om de nieuwe hwh die ze op voorraad hadden in hun magazijn te verwijderen en opnieuw te installeren.

Rheem zou achter de beschadigde unit moeten staan ​​en de arbeidskosten voor defecte hwh moeten hebben meegerekend. Ik ben alle arbeidskosten kwijtgeraakt omdat ik defecte hwh heb uitgekozen bij Home Depot dat is vervaardigd door Rheem. Zo jammer! Deze GROTE BEDRIJVEN geven niet om de producten die ze verkopen of vertegenwoordigen en ik ben al dat geld kwijt.

Bedankt voor uw stem!

JoëlProvo, UT

Beoordeeld op 1 mei 2023Geverifieerde aankoop

Ik heb in september 2017 een Rheem Performance Plus 40-gal 9 JAAR gasboiler gekocht. In maart 2023, 5 jaar en 7 maanden na aankoop en installatie, begon hij niet meer te werken. Tegen een week in april stopte het, VEEL MINDER dan de vermelde 9 jaar. Ik belde een loodgieter aanbevolen op de Rheem-website, hij kon 4 dagen niet komen. Ondertussen hebben mijn huurders GEEN water omdat de klep die het water naar de boiler zou hebben afgesloten bevroren was en dus moest het water volledig worden dichtgedraaid (omdat het op dat moment erg lekte).

Ik heb daarna met verschillende loodgieters gesproken - ik moest zo snel mogelijk iemand laten komen. De meesten raadden aan om NIET met een andere Rheem-tank te gaan, omdat ze zeiden dat het een zeer inferieur product was. Dus uiteindelijk heb ik de Rheem vervangen door een andere boiler. Toen ik het bedrijf belde op zoek naar een gedeeltelijke terugbetaling omdat hun product duidelijk niet eens 2/3 van de geadverteerde 9 jaar voldeed, zeiden ze dat ze me geen restitutie konden geven omdat ik de tank niet had vervangen door een ander Rheem-product. Alsof ik dat ging doen! Het is een ZEER inferieur product en het bedrijf geeft helemaal niets om de klanten die hun inferieure producten kopen!

Bedankt voor uw stem!

RoyVernon, New Jersey

Beoordeeld op 25 april 2023

Ik heb een nieuwe Rheem-boiler laten installeren in februari 2022. Op 15-04-23 zat ik zonder warm water. Ik nam contact op met mijn loodgieter die het had geïnstalleerd en hij zei dat er wat terugroepproblemen waren en dat hij contact zou opnemen met zijn leverancier. Hij nam toen contact met me op en zei dat Rheem vanwege het terugroepprobleem hun gecontracteerde loodgieter zou moeten sturen. Hun loodgieter kwam 5 dagen later naar buiten en verving geen onderdelen, maar stak het opnieuw aan en zei dat het in orde was. Het was ok voor 48 uur en toen weer uit en zou niet opnieuw ontbranden. Ik nam contact op met mijn loodgieter en hij zei dat er een nieuw ontstekingsmechanisme nodig was. Ik nam contact op met de loodgieter die Rheem blijkbaar had gestuurd en hij zei: "ze behandelen geen problemen met garantiecontracten in het weekend". Ik belde mijn loodgieter opnieuw en hij had medelijden met me en kreeg het onderdeel en kwam en installeerde het kosteloos voor mij.

Ondertussen heb ik een bericht naar Rheem op hun website gestuurd omdat ze geen telefoonnummer of klantenservice hebben om contact op te nemen. Ik heb vandaag contact opgenomen met Rheem en hun telefoonnummer alleen verkregen via een Google-zoekopdracht. Ik sprak met de vertegenwoordiger en legde de situatie uit, het was eigenlijk technische ondersteuning waarmee ik sprak, aangezien er GEEN klantenservice is. Ik vroeg dat mijn loodgieter door Rheem wordt vergoed voor zijn tijd en de onderdeelkosten. Ze zei dat er geen herinnering is en dat Rheem geen gecontracteerde loodgieter stuurt om hun werk te doen. Ik vertelde haar dat ze dat deden. Ze zou me doorverbinden naar de onderdelenafdeling om te proberen een vergoeding te krijgen, maar ik zei dat dat niet zou werken omdat het mijn loodgieter is die alle onderdeelinformatie heeft.

Ik vroeg wat er gebeurde met het incident dat ik op hun website had ingediend met alle info en wie daar gevolg aan geeft. Ze zei dat er niets gebeurt en dat er door niemand iets aan het probleem zou worden gedaan. Uiteindelijk gaf ik mijn loodgieter het nummer van de onderdelenafdeling dat ze me had gegeven, zodat hij kon proberen een vergoeding te krijgen. Bespaar uzelf hoofdpijn, GEBRUIK RHEEM NIET. Ze hebben geen oog voor de klant.

Bedankt voor uw stem!

RobrechtTooele, UT

Beoordeeld op 22 april 2023

Moest onze oude boiler vervangen. Loodgieter vertelde ons dat Rheem de beste was, dus kochten we. Gasregelklep faalde na 2 maanden. De loodgieter zei dat we Rheem moesten bellen. Zoek Rheem online op en ze zeggen dat we de loodgieter moeten bellen. Loodgieter gaf ons hun nummer. Ze vroegen of ik standaard verzending wilde doen of 's nachts wilde betalen. Stomme vraag, ja, ik zou graag 5 dagen zonder warmwatergenie willen. Alleen voor de overnachting betaald om erachter te komen dat ik het pas maandag krijg. Toegegeven, het was op een vrijdag, maar de vertegenwoordiger aan de telefoon vertelde me dat het hier zaterdag zou zijn. Na het lezen van online beoordelingen heb ik nu spijt van deze aankoop, aangezien het een bekend probleem lijkt te zijn met Rheem-boilers. Ik zal dit afval vervangen en deze loodgieter ontslaan voor het aanbevelen van Rheem.

Bedankt voor uw stem!

terryMissouri City, TX

Beoordeeld op 12 april 2023

Producten zijn afval. Ondersteunend personeel is een nachtmerrie van misleiding en **. Ongelooflijk teleurstellend. Ze plaatsten defecte bedieningselementen in duizenden gaskachels. Ze doven spontaan uit. Het is een totale afzetterij.

Bedankt voor uw stem!

Meer recensies laden...

Rheem Water Heaters auteur review door ConsumerAffairs Research Team

Rheem biedt een breed scala aan residentiële boilers, waaronder gas, elektrisch, hybride warmtepomp, gebruikspunt, zonne-energie en tankloos. Elke boiler heeft het voordeel van de National Appliance Energy Conservation Act (NAECA) van Rheem, wat maximale prestaties en minimale voetafdruk betekent.

 • Soorten:Rheem biedt gas-, elektrische, hybride warmtepomp-, point-of-use-, zonne- en tankloze waterverwarmers met een capaciteit variërend van 20 gallon tot 120 gallon.

 • Gebruikspunt:Waterverwarmers voor gebruikspunten zijn ontworpen om onder gootstenen of vrijstaande constructies te passen en kunnen vrijwel onmiddellijk warm water leveren. Rheem biedt een model van 30 gallon met een temperatuurmonitor om de stroom uit te schakelen als de watertemperatuur te hoog wordt.

 • Tankloze systemen:Voor consumenten die op zoek zijn naar een tankloze boiler, biedt Rheem verschillende capaciteitssystemen. Rheem ontwierp zijn tankloze boilers om warm water te leveren om drie apparaten gedurende een langere periode tegelijkertijd te laten werken. Elke tankloze unit wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke digitale thermostaat om elke gewenste aanpassing van de watertemperatuur mogelijk te maken.

 • Commerciële tankloze eenheden:Rheem heeft vier modellen tankloze boilers voor commercieel gebruik. Elke unit wordt geleverd met een chipoptie voor hoge temperaturen die de uitgaande watertemperatuur met 45 graden verhoogt. Alle vier de modellen zouden 84-94 procent efficiënt zijn.

 • Garanties:Elke Rheem boiler wordt geleverd met een beperkte garantie. Consumenten kunnen online gaan, hun apparaat registreren en een garantiegids downloaden. Ze kunnen ook hun postcode of stad invoeren en de dichtstbijzijnde Rheem-aannemer zoeken voor eventuele garantieservices.

349 beoordelingen van Rheem-boilers (2023) (3)

door ConsumerAffairs Research Team

Het ConsumerAffairs Research Team vindt dat iedereen het verdient om slimme beslissingen te nemen. We streven ernaar lezers te voorzien van de meest up-to-date informatie die beschikbaar is over de hedendaagse consumentenproducten en -diensten.

Rheem Boilers Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam:
Rheem-waterverwarmers
Website:
www.rheem.com

349 beoordelingen van Rheem-boilers (2023) (4)

Je bent aangemeld

We sturen je het nieuws dat je nodig hebt rechtstreeks naar je toe. Wij waarderen uw privacy. Meld je eenvoudig af.

349 beoordelingen van Rheem-boilers (2023) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6021

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.