De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (2023)

Op een hete zomerdag is het moeilijk om het gevoel te verslaan dat gepaard gaat met springen in de koude, frisse wateren van je eigen zwembad in de achtertuin.Jijzou kunnenProbeer in een van die geldkluizen in Scrooge McDuck-stijl te springen, veronderstellen we, maar we horen dat dat pijnlijker is dan verfrissend.

Maar als u niet de kamer in uw tuin hebt, of de gouden munten in uw McDuck-kluis, voor een traditioneel zwembad, biedt Intex-zwembaden een budget- en ruimtevriendelijk alternatief.Wilt u een zwembad dat gemakkelijk in het voorjaar op te stellen is en vervolgens opslaan als de zomer eindigt?Verken het eigendom van het zwembad zonder een levensveranderende verbintenis.

Intex -pools versus traditionele pools

In vergelijking met Inground of bovengrondse modellen vereisen intexpools minder investeringen en nulconstructie.Opties variëren van eenvoudige springkussens tot modellen met stalen omlijsten die u kunt converteren naar een permanent deel van uw tuin.Ze omvatten vaak een bodembedekking en puinhoes.

Intex -pools omvatten vaakCartridge filters en pompenOok, wat het gemakkelijk maakt om eerder te zwemmen.De capaciteit van de filterpomp varieert met de poolgrootte die u kiest.Intex-pompen hebben ook een ingebouwde grondfoutcircuitonderbreking die automatisch de pomp uitschakelt als een elektrische stroom wordt blootgesteld aan water.

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (1)

Intex 28633EG Krystal Clear Cartridge Filterpomp voor bovengrondse pools - 2500 GPH -pompdebiet - 110-120V met GFCI

Koop nu

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Soorten intexpools

De gedeelde basis van deze bovengrondse zwembaden is een voering gemaakt van drievoudig-laag polymeer.Meer uitgebreide versies voegen een frame toe om de duurzaamheid te verbeteren.

U kunt kiezen uit verschillende maten en stijlen, afhankelijk van uw behoeften.

Gemakkelijke set Intex -pools (opblaasbaar)

De kleinste enMEEST BASISMODELHiermee kunt u wat plezier opblazen zonder uw ruimte of beleggingsbudget te blazen.Je kunt de bovenste ring opblazen, het zwembad vullen en zwemmen zodra je water in balans is.

Gemakkelijke ingestelde pools zijn rond en variëren van 8 ft. (2,4 m) tot 18 ft. (5,6 m) in omtrek en 30 inch (76 cm) tot 48 inch (122 cm) hoog.

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (2)

Intex Eenvoudig ingestelde zwembad ingesteld met filterpomp, ladder, gemalen doek en zwembadafdekking - 15 ft. X 48 in.

$ 520,00

Koop nu

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

27/07/2023 04:54 PM GMT

Metalen frame Intex -pools

Duurzamer dan eenvoudig ingesteld model, dit cirkelvormige zwembad heeft een sterk frame van poedercoat staalWeersta roest en verwering.Het heeft ook een band van versterkt polymeermateriaal dat rond het hele zwembad cirkelt als een gordel voor extra ondersteuning - iets dat we wensen dat we konden krijgen wanneer zwempakseizoen rond rolt.

Metalen frame Intex -pools hebben een omtrek van 18 ft. (5,6 m) en staat 48 inch (122 cm) hoog.

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (3)

Intex metalen frame zwembad ingesteld met filterpomp, ladder, gemalen doek en zwembadafdekking - 18 ft. X 48 in.

$ 689,99

Koop nu

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

27/07/2023 04:17 PM GMT

Ovale frame Intex -pools

Een iets andere kijk op het traditionele rechthoekige zwembad, deze baby's strekken zich over de lijn tussen het gemak van de eenvoudige set en de duurzaamheid van hogere intexpools.De langwerpige vorm past in smalle achtertuin die anders misschien niet een zwembad biedt.

Dit model is ook een perfecte ronde zwembad als een van je bemanning Olympische ambities heeft of zijn oog op het oversteken van het Engelse kanaal,wot wot.

Ovalframe Intex -pools zijn verkrijgbaar in twee maten:

18 ft. (5,6 m) lang bij 10 ft. (3 m) breed bij 42 inch (107 cm) hoog

20 ft. (6,1 m) lang bij 12 ft. (3,7 m) breed bij 48 inch (122 cm) hoog

In plaats van allround benen, gebruiken deze pools een snap-on frame dat ondersteuning biedt waar het het meest nodig is zonder extra ruimte in te nemen.

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (4)

Intex 118-by-78-by-29-1/2-inch rechthoekig frame pool

Beste bovengronds zwembad.Intex rechthoekig zwembad is een geweldig gezinspool, waar kinderen kunnen zwemmen en volwassenen kunnen loungen.

Koop nu op Amazon

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Ultra frame®Intex -pools

Met een grotere voetafdruk heeft het crème van de intex -gewas geüpgradde materialen en esthetiek die hun ietwat hogere prijskaartje meer dan rechtvaardigen.Hun poedergedoeide stalen frames zijn roestbestendig en extreem sterk, en de extra-duurzame drie-stomp voering en buitenband hebben een luxe grijs en wit kleurenschema.

Ronde frame ultra intex poolsrange van 14 ft. (4,3 m) tot 16 ft. (4,9 m) in omtrek en van 42 inch (107 cm) tot 48 inch (122 cm.) Hoog.

Rechthoekig frame ultra intex pools zijn beschikbaar in 18 ft. (4,9 m) lang bij 9 ft. (2,7 m) breed bij 52 in. (132 cm) hoog, OR32 ft. (9,8 m) lang bij 16 ft. (4,9 m)breed bij 52 inch (132 cm) hoog.

Deze pools bevatten vaak een cartridge -filterpomp, maar u kunt een beetje meer uitgeven om in plaats daarvan een model met een zandfilterpomp te krijgen.

Prism Frame ™ Intex -pools

Ga de voordelen van de meest luxueuze intex -pools - in een compacter pakket.Je kunt een scherp ogende showstopper krijgen zonder meer zwembad te kopen dan je nodig hebt.

Net als hun grotere neven en nichten hebben deze modellen een poedercoat stalen frame dat is ontworpen om in elkaar te passen zonder omvangrijke extra pennen.Ze hebben ook het premium kleurenschema.

Ronde frame prisma intex poolsrange van 10 ft. (3 m) tot 24 ft. (7,3 m) in omtrek en van 30 inch (76 cm) tot 52 inch (132 cm) hoog.

Rechthoekige frame prisma Intex -pools zijn 16 ft. (4,9 m) lang bij 8 ft. (2,4 m) breed bij 48 in. (122 cm) hoog.Ze hebben een verbeterde versie van het hele lichaam van het frame dat wordt gebruikt op ovale frame Intex-pools.

Vierkant frame prisma intex poolsrange van 14 ft. (4,3 m) tot 16 ft. (4,9 m) in omtrek en van 42 inch (107 cm) tot 48 inch (122 cm) hoog.

Gefrustreerd door chemicaliën toe te voegen en je zwembad altijd vrij te houden?

We hebben alle verwarring van poolonderhoud uitgehongerd in deze eenvoudig te lezen geïllustreerde e-boek en videocursus.Het helpt u meteen $ 100 te besparen op zwembadverzorging!

Klik hier om meer te leren

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (5)

Hoe u voor uw Intex -pool kunt zorgen

Laat het gemak of de potentieel tijdelijke installatie u niet misleiden.Intex -pools hebben allemaal dezelfde behoeften als de chicste retraite op het dak of de nederigste "cementvijver" in de voorsteden.Regelmatig onderhoud houdt Intex -pools in uitstekende staat.

Uw nieuwe oase in de achtertuin heeft een pomp, filter en een paar gereedschap nodig om deze schoon te houden en soepel te werken.Een klein huiswerk kan nodig zijn om regelmatig onderhoud en de juiste mix van chemicaliën te beheersen om het water schoon en sanitair te houden.U kunt ook kiezen of u uw zwembad tijdens het laagseizoen schoonmaakt en opbergt, of het op zijn plaats laten staan.

Begin met de basis

Voordat je erin duikt, neem je de tijd om je intex -pool te leren kennen.Zoek uit hoe en wanneer je al deze tedere liefdeszorg op je nieuwe zwembad zult overladen.Als je eenNieuwe pooleigenaar, maak jezelf vertrouwd met de "drie ts" van poolbezit: tools, technieken en terminologie.

U hoeft zich niet in te schrijven voor een nachtles bij de Learning Annex, maar het ontwikkelen van een goed begrip van wat uw zwembad nodig heeft, is de eerste stap om er veilig van te genieten.Bovendien hoef je niet te luisteren naar je rare buurman die je uitlachen omdat je de skimmer als hoed draagt.

In voorraad brengen

Als je ze nog niet hebt, ga dan in het poolverzorgingsgereedschap, inclusief:

Onze topkeuze

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (6)

Volledige vloeibare testkit voor pools en bubbelbaden

Een eenvoudige maar effectieve vloeibare testkit voor chloorpools en bubbelbaden.

Koop nu op Amazon

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Ga op een schema

Weten wat je moet doen en hoe het te doen, leidt ertoe te weten wanneer je het moet doen.Het opzetten van eenPoolonderhoudSchema voor het seizoen of, als u van plan bent om uw intex -pool een permanente armatuur te maken, het volledige jaar.

Vooruit plannen kan u helpen de tijd en het geld dat u in uw pool investeert, zodat u vervelende verrassingen kunt voorkomen en u voorbereidt op grotere uitgaven van beide wanneer dat nodig is.

Breng uw water in evenwicht

Elk zwembad met onevenwichtig of onhygiënisch water is een zwembad waar niemand van kan genieten.Het is vies, is misschien moeilijk om naar te kijken en kan je zelfs ziek maken.BegripBasiszwembadchemieis van cruciaal belang voor veilig, gelukkig zwemmen.

Monitoring en aanpassing van de pH- en alkaliteitsniveaus is net zo belangrijk bij Intex -pools als alle andere.Let ook op uw waterhardheid en ontsmettingsniveaus, maar de basis van gezond zwembadwater is een evenwichtige pH en alkaliteit, omdat gebalanceerd water uw zwembadinfanizer helpt zijn werk effectiever te doen.

Voordat je zwemt, pak je je watertestset enTest uw zwembadwater.Bekijk uw pH -waarden.Het ideale pH -bereik voor een zwembad is 7,4 tot 7,6.

Streef naar een alkaliteitsniveau van 100-150 delen per miljoen (ppm).Alkaliteit beschermt uw zwembad tegen wilde veranderingen in de pH door het te bufferen tegen plotselinge verschuivingen.

Als uw pH te laag is, is uw waterzuur.Voeg een basis toe, zoals natriumbicarbonaat (ook bekend als bakpoeder), aan uw water om de pH te verhogen.Als de pH van uw water te hoog is, offundamenteel, voeg een zuur toe zoals natriumbisulfaat, ook bekend als droogzuur ofpH -afname, om het te verlagen.

Houd er rekening mee dat het toevoegen van een alkaliteitsstijging ook de pH van uw water zal verhogen, dus zorg ervoor dat u alle niveaus zorgvuldig controleert.Hier is meer informatie overBakpoeder gebruiken om de alkaliteit en pH van uw zwembad te verhogen.

Onze topkeuze

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (7)

Natriumcarbonaat

Perfect voor het verhogen van de totale alkaliteit en pH in uw zwembad samen met reinigingsstegel en meer.Je hebt genoeg bij de hand nodig.

Koop nu op Amazon

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Maak het testen van uw watergedeelte van uw dagelijkse routine voor zwembadverzorging en het is gemakkelijk om uw water te houden waar het moet zijn - en smeer mogelijke problemen in de kiem.

Onze topkeuze

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (8)

pH -afname voor pools

Gebruik deze chemische stof om alleen het pH -niveau in uw zwembadwater te verlagen.

Koop nu op Amazon

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Hoe u uw Intex -pool schokt

Onder normale omstandigheden en voor optimaal sanering, zullen de chloorniveaus in uw pool in het bereik van 1-3 ppm liggen.Maar terwijl chloor in het water weghekt bij verontreinigingen en bij hen wordt verbonden, heb je een manier nodig om het op te laden.Regelmatige doses vanpoolschokzijn het antwoord.

Het schokken van uw zwembad verbreekt de banden tussen het chloor van uw zwembad en de verontreinigingen waaraan het zich heeft bevestigd, waardoor het opnieuw wordt vrijgemaakt.Het schokken van je zwembad doodt bacteriën en algen die anders misschien een winkel opzetten.

Hoe vaak je schok hangt af van hoe vaak je je zwembad gebruikt en het klimaat waarin je leeft. We raden aan om elke week te schokkende intexpools, vooral als je een hittegolf of zware regenval hebt.Warmte en overtollig water kunnen uw chloorniveaus vrij snel naar sub-par-niveaus slaan.

Gebruik een zwembadschok met een behoorlijke hoeveelheid mogelijk chloor en voer uw filtratiesysteem uit nadat u uw zwembad hebt geschokt.Het water lijkt misschien bewolkt nadat je hebt geschokt, maar zal duidelijk worden als het wordt gefilterd.

Onze topkeuze

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (9)

Calciumhypochlorietpoolschok (cal-hypo-schok)

Deze snelwerkende, snel oplostige zwembadschok doodt bacteriën, regelt algen en vernietigt organische verontreinigingen in zwembaden.

Koop nu op Amazon

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Het belang van de juiste filtratie

U kunt uw filtratiesysteem beschouwen als de nieren van uw pool.Als ze geen kans krijgen om te werken, kunnen allerlei icky dingen zich in een flits opbouwen.JouwfilterpompCirculeert het water en verdeelt gelijkmatig ontsmettingsmiddel en andere chemicaliën tijdens het reinigen van het water.

Voer uw filterpomp minimaal 12 uur per dag, elke dag uit.Dit zorgt ervoor dat al het water in uw zwembad minstens één keer circuleert.In een ideale wereld van bodemloze geldkluizen, zou je kunnenVoer uw zwembadpomp uit24 uur per dag, maar 12 uur is een goed compromis.

Vervang het cartridge -filter minstens eenmaal per jaar, of wanneer u het opent en sluit als u uw zwembad tijdens het laagseizoen opslaat.Vervang het ook wanneer het wordt gedragen, gescheurd of zoals aanbevolen door de fabrikant om te controleren of uw water zo schoon mogelijk is.

Hoe u uw Intex -zwembad schoonmaakt

Mensen.Brokstukken.Regen.Beestjes.Het lijkt misschien alsof iedereen, en alles, een duik in je zwembad wil nemen.En hoewel je waarschijnlijk ten minste enkele van hen hebt uitgenodigd om met je mee te doen voor een dip, brengen ze met hen diverse stukjes en bobs met zich mee die je zwemmen kunnen verpesten.

Bladeren, zand, vuil en ander zichtbaar puin zijn niet alleen lelijk, maar kunnen uw filtersysteem verstoppen en uw waterchemie uit de war gooien.

Hetzelfde geldt voor de lotions en drankjes die zwemmers in het water kunnen brengen, van zeep en parfum tot zweet, dode huid en, er,Andere lichamelijke vloeistoffen.

Net als jij is je zwembad op zijn best met een regelmatige dagelijkse schoonmaak.Ons motto is eenvoudig.In het geheel,Het zwembad schoonmakenis goed voor de ziel.Of tenminste het zwembad.

Gebruik een Skimmerto verwijder elke dag zichtbaar puin.Als je zwembad niet veel gebruik ziet, of als je op de een of andere manier het zwembad op aarde hebt dat geen bladeren uit vijf provincies aan trekt, kun je waarschijnlijk om de dag wegkomen met poetsen en stofzuigen.Maar als het feest centraal voor jou isEnDe bomen, borderen en vacuüm dagelijks.

Zorg ervoor dat u een poolborstel gebruikt metAlleen nylon borstelt.De vinylvoering heeft een zachte aanraking nodig en kan scheuren of krassen als u een roestvrijstalen poolborstel gebruikt.

Onze topkeuze

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (10)

Zware ronde poolborstel

Het brede poolborstel met 360-graden bereik helpt om moeilijk bereikbare oppervlakken en stoere spleten schoon te maken.Perfect voor elk type zwembad, inclusief vinyl voeringen, glasvezel en geschilderd beton.

Koop nu bij Amazon

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Intex maakt een filterlijn vacuümeenheid die is ontworpen voor hun pools.Bevestig het eenvoudig aan uw systeem en u bent klaar om sediment en ander puin weg te zuigen.

Als u niet wilt futz met het bevestigen van de reiniger aan uw zwembad, maak het dan een beetje eenvoudiger met eenOplaadbare handmatige vacuüm.Het gebruikt interne kracht in plaats van het filtersysteem van uw pool om schoon te maken.Duw het langs de bodem en het puin wordt opgezogen in een filterzak in de reiniger.Het is een vuilnisbelt voor je zwembad, zonder het kapsel uit de jaren '70.

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (11)

Intex handheld oplaadbare spa en pool vacuüm

De oplaadbare batterijen van dit vacuüm bieden voortdurende, krachtige zuigmogelijkheden.Geschikt voor gebruik met de meeste bubbelbaden en bovengrondse pools tot 18 voet in diameter.

Koop nu op Amazon

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Robotische zwembadreinigers

Wij houden vanBovengronds automatische zwembadreinigersOm ons veel handmatig te besparen en te skimmen.Dat zal je waarschijnlijk ook doen.

Kleine robotachtige poolreinigers werken goed met alle Intex -pools, behalve de eenvoudige set.Robotachtige poolreinigers en opblaasbare zwembaden berekenen niet.

Vinylwanden maken automatische zwembadreinigers van de zijkant een slechte pasvorm voor Intex-pools, dus blijf bij handmatig reinigen als u niet klaar bent om uit te geven aan een aquatische assistent.

Vergeet niet dat geen robot een mens kan vervangen, tenminste totdat Skynet live gaat.Reiniging geeft je de kans om kikkers en vogels in de gaten te houden, evenals algen, schimmel, mysterieuze vlekken en andere problemen die wachten om te gebeuren.Zelfs als u een robotachtige reiniger gebruikt, zorg er dan voor dat u uw zwembad dagelijks een grondige grond geeft.

Onze topkeuze

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (12)

Dolfijn E10 Automatische robotbadreiniger voor bovengronds

$ 499,00

Ontworpen voor bovengrondse zwembaden tot 30 voet.Het duurt minder dan 2 uur om uw zwembad schoon te maken met ingebouwde waterfiltering en schrobben.

Koop nu op Amazon

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

28/07/2023 12:12 AM GMT

Problemen met uw Intex -pool oplossen

Gezien het eenvoudige ontwerp en het doe -het -zelfconstructie, heeft uw Intex -pool waarschijnlijk niet enkele van de meer geavanceerde problemen die u met andere pools tegenkomt.Helaas, geen pool is perfect, en je bevindt je misschien met een gescheurde voering, een defecte filterpomp of een gebroken ondersteuningspaal, om een paar voorbeelden te noemen.

Sommige problemen, zoals Bermuda -gras opgroeien en in je zwembad (en dreigen het te scheuren) hebben eenvoudige oplossingen, zoals een goed herbicide en een bodemmat.Meer geavanceerde problemen, zoals een stiekemepoollekOf een misdragende filter, kan wat onderzoek en een beetje doe-het-zelfreparatiewerkzaamheden vereisen voor u of de persoon die u hebt omgekocht met ijskoude dranken om te helpen.

Je kunt ook rechtstreeks naar de bron gaan en het paard vragen, om zo te zeggen.Intex heeft een uitgebreide bibliotheek vanOndersteuning video's en documentenVoor zijn producten geeft u specifieke en nuttige informatie met slechts een paar klikken.Ze kunnen u ook helpen met garantieproblemen, onderdelen en upgrades.

Stashing versus winterkering

Het bezitten van een intex -pool betekent dat je aan het einde van het poolseizoen een keuze hebt die andere pooleigenaren niet noodzakelijk hebben: schoonmaken, ontmantelen en opslaan van je zwembad?Of welWinteriseer uw Intex -zwembadin situ?

Vriest temperaturen kunnen ernstige schade aan uw intex -pool veroorzaken.Als u de ruimte nodig hebt, wilt u niet omgaan met winterklaar of wonen in een gebied waar de wintertemperaturen onder het vriespunt dalen, is het opbergen van uw zwembad gemakkelijk:

 1. Verwijder alle speelgoed, praalwagens, accessoires, enz. Uit het zwembad.
 2. Reinig het zwembad grondig.
 3. Giet het zwembad volledig af.
 4. Laat het zwembad volledig drogen.
 5. Het zwembad demonteren.
 6. Breng maïzena royaal aan op de voering om te voorkomen dat u blijft plakken en absorberen spoorhoeveelheden resterend water
 7. Rol de zwembadvoering om vouwen te voorkomen.
 8. Plaats het filter, de handmatige en alle kleine onderdelen in een enkele doos om ze bij elkaar te houden.
 9. Bewaar de componenten van het droge zwembad binnenshuis totdat het nodig is

Als de winter niet te knoest wordt waar u woont, kunt u uw zwembad op zijn plaats winteren:

 1. Verwijder alle speelgoed, drijvers, accessoires enz. Uit uw zwembad.
 2. Reinig en evenwicht Pool Water.Als u een eenvoudig ingestelde zwembad hebt, controleer dan dubbel dat de bovenste ring volledig is opgeblazen.
 3. Vervang het zeefraster indien nodig.
 4. Schoon en drogen alle poolaccessoires volledig voor opslag.
 5. Plaats de inlaat- en stopcontactplug voor 10 ft. (3 m) en 12 ft. (3,7 m) pools in de montage vanuit het zwembad, met behulp van de aangeboden plug.
 6. Voor 15 ft. (4,6 m), 18 ft. (5,5 m) en 24 ft. (7,3 m) pools, sluit de inlaat- en uitlaatplunjerklep.
 7. Als uw zwembad een ladder heeft, verwijder deze, laat het volledig drogen en bewaar het op een veilige plek.
 8. Koppel de pomp los en filter van het zwembad.
 9. Voeg geschikte winterchemicaliën toe, zoals voorgesteld door uw plaatselijke pooldealer.
 10. Installeer deIntex -poolafdekking.opmerking:Houd er rekening mee dat de standaard intex -poolbedekking isnieteen veiligheidsdekking.Neem passende voorzorgsmaatregelen om mensen en wezens weg te houden van en uit uw zwembad.
 11. Reinig en laat de pomp, filterbehuizing en slangen.
 12. Verwijder en gooi de gebruikte filtercartridge weg.Zorg ervoor dat je een reserve bij de hand hebt voor het volgende seizoen.
 13. Bewaar de pomp- en filteronderdelen binnenshuis in een droge, veilige en bij voorkeur verwarmde plaats.

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (13)

Intex 12 'frame set zwembadomslag

Koop nu

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen we een commissie zonder extra kosten voor u.

Uw intexpool aanpassen

Wie wil een koekjesnijder worden?Gooi niet alleen een opblaasbaar kasteel in het water en verklaar jezelf Lord Fancypants, koning van de zomer.U kunt de prestaties verbeteren en de zorg voor uw zwembad gemakkelijker maken met een paar strategische toevoegingen en aanpassingen.

Omarm de drie CS

De drie TS liet je begonnen met het pad naar Intex Pool Mastery.Maar om betere prestaties van uw zwembad te krijgen en geld te besparen terwijl u het doet, maakt u de drie CS -deel van uw routine voor het zwembadverzorging.

De eerste en belangrijkste C iscirculatie.Het is de sleutel tot de andere CS:schoonmaaken chemicaliën.Hoe beter de watercirculatie van uw zwembad, hoe minder reiniging u zult doen en hoe minder chemicaliën u nodig hebt.Controleer de eerste C en je verovert de andere twee.

De retourstraal van je zwembad circuleert water, maar het stroomt slechts in één richting.Het wijzigen van uw retourstraal met een circulatieverbeteraar creëert een 360 ° mini-maelstrom van haast water.

Het is vooral handig als uw Intex -zwembad een kachel of een zoutsysteem heeft, omdat de verbeterde stroom het verwarmde of behandelde water door uw hele zwembad effectiever mengt.

Warm op tot zonnepoolverwarming

Het installeren van een gasverwarming op je Intex-zwembad zou waarschijnlijk leiden tot een behoorlijk epische slechte heks van de smeltactie in West-stijl, maar op vinyl gebaseerde psychologisch trauma speelt niet echt goed op een zonnige zomermiddag.In plaats daarvan benut de kracht van de zon om uw zwembadwater te verwarmen met eenIntex Solar Pool Cover.

Het gebruik van deze hoes verwarmt uw water overdag en helpt uw zwembad die warmte te behouden, zelfs na de zon.Upgrade uw standaardafdekking naar het zonnemodel dat is ontworpen voor uw zwembad en krijg cookin '.

Als u niet geïnteresseerd bent in een fysieke dekking, kunt u een van devloeibare zonnedekselsop de markt.Giet het gewoon een keer per maand om water te besparen, terwijl je voorzichtig en veilig je intex -zwembad verwarmt.

Wil je meer kracht?Rev dingen met een zonnemat van Intex.Bevestig het aan de filterlijn van uw zwembad en water zal door zijn serpentijnbuizen reizen en opwarmen terwijl de zon de pikzwarte mat ontploft.Elke cyclus verwarmt je zwembad een beetje meer.

Gebruik een intexSolar Pool Cover metDe zonnemat voor een moordende combinatie.De zonnemat brengt de warmte en de afdekking verzegelt deze in als tupperware.Welnu, als Tupperware de machtige kracht van de zon heeft gebruikt, dat wil zeggen.

Upgrade naar een intex -zoutsysteem

Waarom genoegen nemen met een zwembad als u uw eigen kleine gezegde zee kunt regeren?Stop met het toevoegen van chloor aan uw zwembad en converteer uw Intex -zwembad met een zoutgeneratorsysteem.

Het Stex-zoutwatersysteem is een tweetrapsmechanisme dat het chloor van het zout in de eerste fase trekt en vervolgens krachtige, pool-saniterende oxidatiemiddelen van zout water creëert in de tweede.

Met dit systeem geïnstalleerd, voegt u zout toe aan uw zwembad in plaats van chloor.Het zoute water loopt vervolgens door de generator en produceert een gestage stroom gechloreerd water.De tweede fase, geroepenelektrokatalytische oxidatie, trekt verbindingen uit het water dat samenwerkt met het chloor om bacteriën en algen te doden.Poseidon zelf zou moeilijk worden gedrukt om het beter te doen.

Upgrade uw poolfiltercartridge in Intex

De standaard filterpatroon die bij uw Intex -pool wordt geleverd, is perfect functioneel.Maar misschien ziet u verbeterde prestaties met een filtercartridge na de markt.

Deze filters kunnen een langere functionele levensduur hebben, met verbeterde filtratiematerialen waarmee u uw filter tijdens het seizoen minder vaak kunt wijzigen als gevolg van slijtage.

Beschouw jezelf als een insider in Intex Pool

Kijk naar je, het balanceren van schoonheid, prijs en prestaties met veelzijdigheid.U hebt de geheimen van Intex Pool -eigendom en -aanpassing ontgrendeld.Vergeet de backhoes en de budgetbusters.Je bent klaar om van je achtertuin een witgloeiende supernova van doe-het-zelf zwemplezier te maken.

Je hebt alles wat je nodig hebt om dit seizoen te kiezen, te onderhouden en te genieten van je Intex -pool - en in de komende jaren.Kom binnen - het water is prima.

Gelukkig zwemmen!

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (14)

Matt Giovanisisci is de oprichter van Swim University® en zit sinds 1995 in het zwembad- en spa -industrie. Sindsdien is zijn missie om pool- en bubbelbad voor iedereen gemakkelijk te maken.En elk jaar blijft hij meer mensen helpen met waterchemie, reiniging en probleemoplossing.

Een spiekbriefje voor perfect uitgebalanceerd zwembadwater en kristalhelder zwemmen

Download dit gratis afdrukbare spiekbladOm uw zwembad schoon en vrij te houden zonder gedoe.U zult zich nooit meer zorgen maken over uw zwembad met deze eenvoudig te gebruiken gids.

Klik hier voor het gratis spiekblad

De ultieme gids voor de zorg voor intexpool (15)

Aanbevolen gidsen

 • Het beste zwemborstel voor het verwijderen van verborgen algen

  Borstelen is de beste manier om algen en bacteriën op te bouwen op zwembadoppervlakken.Maar je hebt het juiste poolborstel nodig om de klus te klaren.

 • 11 gemeenschappelijke fouten op het zwembadonderhoud

  Poolzorg brengt veel kleine details in.Het is gemakkelijk om van tijd tot tijd een of twee van hen te vergeten.Gelukkig zijn alle fouten van het zwembadonderhoud.

 • 11 huishoudelijke producten om uw zwembad schoon te maken

  Wilt u het aantal chemicaliën in uw zwembad verminderen?Probeer uw eigen natuurlijke poolreiniger te maken met huishoudelijke producten die u waarschijnlijk al bij de hand hebt.

 • Een beginnershandleiding voor het onderhoud van het zwembad

  Denk je dat het misschien gemakkelijker is om gewoon je zwembad in te vullen dan ervoor te zorgen?Geef niet op!Het onderhoud van het zwembad is niet pijnlijk als u een paar basistechnieken leert.

 • Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Aron Pacocha

  Last Updated: 03/09/2023

  Views: 6172

  Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

  Reviews: 95% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Aron Pacocha

  Birthday: 1999-08-12

  Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

  Phone: +393457723392

  Job: Retail Consultant

  Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

  Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.