Waarom blaast mijn autoverwarming koude lucht en hoe repareer ik dit? (2024)

Blaast uw autoverwarming geen hete lucht bij stationair draaien of rijden? Zo ja, dan vraagt ​​u zich misschien af: "Waarom blaast mijn autoverwarming koude lucht en hoe kan ik dit snel oplossen?" Is het niet? Maak je geen zorgen; u bent niet de eerste persoon die wordt geconfronteerd met het probleem van koude lucht die uit ventilatieopeningen blaast wanneer de auto warm is.

Op de ijskoude ochtenden wanneer autorijden onmogelijk lijkt, komen autoverwarmers je te hulp als niets minder dan een engel. Ze houden onze auto en u warm en zorgen ervoor dat u comfortabel zit. Hoe graag je ook wilt dat je airconditioning werkt op een brandende dag, autoverwarming is hard nodig als de wind die daar waait dodelijk is.

Waarom blaast mijn autoverwarming koude lucht en hoe repareer ik dit? (1)

(Openbaring:Dit bericht bevat gelieerde links en afbeeldingen. Ik verdien advertentie-/verwijzingskosten als u een aankoop doet door erop te klikken. Er zijn geen extra kosten voor u. Zie onze volledige openbaarmakinghier.)

Maar wat als uw autoverwarming u verraadt op een koude ochtend terwijl er kilometers voor u liggen?

Mensen blijven vragen, "waarom werkt mijn autoverwarming niet goed" of "waarom blaast mijn autoverwarming met tussenpozen koude lucht?". Het is een veelvoorkomend probleem waar elke autobezitter mee zit, en als u momenteel een van hen bent, is deze gids perfect voor u.

Ja, uw autoverwarming blaast soms koude lucht of verwarmt niet goed zoals zou moeten. Er zijn verschillende redenen waarom het gebeurt en er zijn manieren waarop u ermee kunt omgaan.

En deze uitgebreide gids bespreekt precies hoe autoverwarmers werken en hoe u een autoverwarmer die koude lucht blaast of een autoverwarmer die niet goed werkt, kunt repareren.

U leert verschillende manieren om een ​​autoverwarming te repareren die koude lucht blaast en enkele van de meest gestelde vragen over waarom mijn autoverwarming geen warme lucht blaast en hoe u dit kunt oplossen. Lees dus verder en leer hoe u uw auto heter kunt laten verwarmen.

Snelle navigatie:

Hoe werkt een autoverwarming?

Voordat u met uw gereedschapskist rond uw verwarming gaat, moet u weten hoe een verwarming in een auto werkt en wat de componenten van het autoverwarmingssysteem zijn. Een auto is een machine en elk onderdeel werkt in combinatie met verschillende andere onderdelen. Daarom werkt uw autoverwarming niet geïsoleerd.

Laten we dus eerst eens kijken wat de essentiële componenten zijn van een autoverwarmingssysteem. Een autoverwarmingssysteem omvat:

 • Verwarming kern
 • Verwarming slangen
 • Ventilatormotor
 • HVAC-bedieningspaneel
 • Regelklep verwarming

Dan zijn er koelsysteemcomponenten in uw auto, zoals de radiateur, thermostaat, koelvloeistof en waterpomp. Deze systemen werken samen om uw auto zo goed mogelijk te laten werken zonder hem oververhit of overmatig af te koelen.

Kom nu op de vraag "hoe werkt een autoverwarming?".

Je motor warmt op terwijl je rijdt en hij moet flauwvallen. Het uitlaatsysteem komt hier om de hoek kijken en zorgt voor de meeste warmte. Tegelijkertijd blijft de rest van de warmte in het gegoten motorblok en wordt overgedragen aan de koelvloeistof.

Als het een hoger niveau bereikt, gaat de thermostaat open en stroomt de koelvloeistof naar binnen en geeft de warmte rond de motor door aan de radiateur en deverwarmings kern, die de warmte uitwisselt en de warmte in de autocabine stuurt.

Waarom blaast mijn autoverwarming koude lucht en hoe repareer ik dit? (2)

Deze heater is regelbaar en af ​​te stellen op het gewenste niveau. De verwarmingskern bevindt zich onder het dashboard of aan de passagierszijde onder HVAC. De ventilatormotor is het onderdeel dat de lucht door de verwarmingskern blaast en de auto en passagierszijde verwarmt.

De koelvloeistof stroomt door de verwarmingskern en de regelklep regelt de stroom van deze koelvloeistof. Deze klep bevindt zich in een verwarmingsslang en regelt de output van de verwarming.

Zoals u ziet, moet het koelsysteem van uw auto in uitstekende staat verkeren om uw voertuig te kunnen verwarmen. Uw koelvloeistof en water moeten een goede mix zijn en de juiste temperatuur hebben, d.w.z. 32 graden Fahrenheit. De thermostaat moet correct werken om op het juiste moment te openen en te sluiten.

Naast deze functies moet de waterpomp correct pompen, zodat de koelvloeistof probleemloos door de radiator en de verwarmingskern stroomt.

Aangezien u nu weet wat de basiscomponenten zijn van een autoverwarmingssysteem en hoe een autoverwarming werkt, gaan we verder om te leren waarom uw autoverwarming koude lucht blaast en hoe u een autoverwarming kunt repareren die koude lucht blaast bij stationair draaien of rijden .

Moet controleren:Waarom blaast mijn auto-airconditioner hete lucht en hoe repareer ik dit?

Waarom blaast mijn autoverwarming koude lucht en hoe repareer ik dit?

Het proces van het oplossen van problemen met het blazen van koude lucht door de autoverwarmer is niet eenvoudig en snel, omdat er helaas een storing is in een van deze componenten van het autoverwarmingssysteem (thermostaat, koelvloeistof, verwarmingskern, verwarmingsregelklep, actuator van de mengdeur, weerstand van verwarmingsventilator of aanjagermotor, enz.) of onverwachte omstandigheden (waterlekken, of lucht in het koelsysteem, enz.) kan je doen afvragen "waarom wordt mijn autoverwarming niet heet genoeg."

Er zijn verschillende redenen waarom uw autoverwarming geen warme lucht blaast of waarom uw autoverwarming koude lucht blaast wanneer deze inactief is en warme lucht tijdens het rijden. En daarom hebben we deze gedetailleerde gids opgesteld waarin we u gaan helpen enkele van de meest voorkomende redenen te leren waarom uw autoverwarming koude lucht blaast en hoe u dit zo snel mogelijk kunt verhelpen.

Dus, zonder verder oponthoud, laten we eens kijken naar de redenen en oplossingen om erachter te komen wat het betekent als uw autoverwarming koude lucht uitblaast en hoe u kunt repareren dat een autoverwarming geen warme lucht blaast tijdens het rijden of stationair draaien. Daar gaan we:

Defecte thermostaat

De slechte of falende thermostaat in de auto is een van de meest voorkomende redenen waarom uw autoverwarming geen hete lucht blaast. Een thermostaat is degene die de temperatuur leest en opent om het koelmiddel door de radiator te laten wegstromen. Dus als het niet meer werkt of vastloopt, zal de autotemperatuur niet correct werken.

Als uw thermostaat vast komt te zitten in een gesloten positie, zal de koelvloeistof niet naar de radiateur stromen en de motor niet koelen, waardoor uw auto oververhit raakt. Aan de andere kant, als de thermostaat vast komt te zitten in een open positie, betekent dit dat de koelvloeistof naar de radiator en de verwarmingskern blijft stromen en uw auto helemaal niet opwarmt.

Hoe weet u of een thermostaat in een auto slecht is? U kunt een defecte thermostaat eenvoudig bevestigen. Allereerst heb je een thermostaatnaald op je dashboard die schakelt van “C" naar "H” naarmate de temperatuur een opwarmingsniveau bereikt. Als u ziet dat de naald blijft steken op "C," er is een probleem.

En als je naar de radiateur gaat kijken, laat de auto dan eerst afkoelen. Open nu de radiateurdop, die aan de voorkant zit als je de motorkap opent. Het is een klein metalen kapje.

Start de motor en kijk erin, en als je de koelvloeistof ziet stromen, zelfs als de auto nog maar net is gestart, betekent dit dat de thermostaat open blijft staan ​​en de koelvloeistof continu stroomt. Daarom blaast uw autoverwarming geen hete lucht.

Dus als de thermostaat van uw auto defect is, moet u deze zo snel mogelijk vervangen als u het probleem wilt oplossen waarbij uw auto koude lucht uitblaast in plaats van warmte.

Vervuilde koelvloeistof of laag koelvloeistofpeil

Vraagt ​​u zich af waardoor de autoverwarming koude lucht blaast? Controleer uw koelvloeistofpeil. Ja, het is een van de meest essentiële onderdelen van het autoverwarmingssysteem dat een cruciale rol speelt bij het warm houden van uw auto. Verontreinigde koelvloeistof en een laag koelvloeistofpeil in het voertuig behoren ook tot de meest voorkomende redenen waarom uw autoverwarming koude lucht blaast en niet warm genoeg wordt.

De koelvloeistof is het onderdeel dat door het motorblok, de radiator en de verwarmingskern stroomt en hete lucht in de cabine blaast. Het bestaat uit50% antivriesEn50% water. Als het niveau van de koelvloeistof daalt, belemmert dit de verwarming.

Er zijn redenen waarom het koelvloeistofpeil daalt. Als er bijvoorbeeld een slang lekt of een probleem is met de radiator of andere verwarmingscomponenten, is er onvoldoende koelvloeistof in uw systeem.

Om het te repareren, controleert u eerst of de koelvloeistof lekt. Als dat zo is, breng het dan naar een monteur zodat hij het onderdeel kan controleren en repareren. Als u het zelf kunt doen, is het goed en wel als vervanging van koelvloeistof, of kost het vullen gemiddeld $ 160 tot $ 200, afgezien van de arbeidskosten van de professional.

Als u hebt vastgesteld dat er een lek is, breng uw auto dan zo snel mogelijk naar de monteur zonder verdere schade aan het voertuig te veroorzaken.

Slechte of verstopte verwarmingskern

Een ander onderdeel van het autoverwarmingssysteem dat betrokken is bij het verwarmen van uw auto, is de verwarmingskern. Als dit kleine maar cruciale onderdeel verstopt raakt, kan dit ertoe leiden dat de autoverwarming niet goed werkt. De verwarmingskern is klein en heeft ook externe vinnen waardoor de hete lucht de voertuigcabine kan vullen. Het komt het meest voor dat vuil, stof en andere deeltjes het verstoppen.

Als het koelvloeistofpeil acceptabel is, moet u letten op de volgende tekenen die wijzen op een probleem met de verwarmingskern:

 • Een zoete en fruitige geur
 • Mist in de auto
 • Een oververhitte motor
 • Auto verbruikt sneller koelvloeistof dan normaal

Wanneer de verwarmingskern verstopt is, kan het koelmiddel niet goed stromen, zodat de koude verwarmingskern de hele tijd koele lucht blijft blazen. Om deze verstopte verwarmingskern te repareren, moet u deze handmatig doorspoelen of reinigen. U kunt een doek gebruiken en al het vuil of stof verwijderen dat u op de externe onderdelen kunt zien. Als het probleem hiermee niet wordt opgelost, breng het dan naar de professional.

Meestal doet spoelen het voor u, en u kunt uw verwarmingskern laten repareren door ongeveer $ 80 tot $ 90 te betalen. Als het onderdeel echter moet worden vervangen, kost dit u tot $ 250 zonder de kosten van een professional.

Lucht in het koelsysteem

Kan lucht in het koelsysteem ervoor zorgen dat de autoverwarmer koude lucht blaast? Dit probleem geeft geen ander teken aan dan klachten van gebruikers dat de autoverwarming niet goed werkt. Maar het is iets dat het verwarmingssysteem zeker belemmert. Wat gebeurt er als er lucht in het koelsysteem zit?

Als de lucht uw koelvloeistof vervuilt, verwarmt het de auto niet. Grote bellen in de koelvloeistof zorgen ervoor dat de warmte niet goed wordt overgedragen en dat de verwarming geen hete lucht in de auto blaast. Dit is een probleem dat gemakkelijk kan worden opgelost.

Vraagt ​​u zich af hoe u lucht uit het koelsysteem krijgt? Zo ja, volg dan de onderstaande stappen en verhelp de luchtbellen in het koelsysteem:

 • Zet allereerst de verwarming van je auto op maximaal.
 • Verwijder de dop van de koelvloeistoftank.
 • Vul de tank met koelvloeistof tot de rand.
 • Start nu de motor terwijl het deksel nog open is en laat hem lopen.
 • Als het koelvloeistofpeil zakt, vul het dan opnieuw bij.
 • Hierdoor kunnen de luchtbellen de tank verlaten terwijl deze open is.
 • Als de motor warm is en het koelvloeistofpeil niet daalt, sluit u de tank.

Dit proces kost geen geld als u het zelf kunt doen. Als je het voor hetzelfde naar de monteur brengt, kost het niet veel omdat er geen vervanging is of gespecialiseerde vaardigheden vereist zijn. Als het probleem echter niet de luchtbellen zijn, zal de monteur het probleem vaststellen.

Kapotte verwarmingsregelaars

Elk onderdeel in uw auto heeft een levensduur die ook sterk afhangt van hoe u ze gebruikt. Als u iemand bent die uitstekend voor uw auto zorgt, werken de onderdelen jarenlang zonder problemen te veroorzaken. Maar als je kinderen hebt die graag met de besturing spelen terwijl je rijdt, dan weet je wat er gebeurt.

Als je je nog steeds afvraagt: "Waarom blaast mijn autoverwarming geen hete lucht?" zelfs na het controleren van de koelvloeistofniveaus, lekken, thermostaat en verwarmingskern, moet u zeker de bedieningselementen van de verwarming controleren.

Soms ligt het probleem niet bij een interne component, maar bij de eenvoudige verwarmingsregeling, die na jarenlang gebruik slecht gaat. Ze kunnen vast komen te zitten, beschadigd raken of verstopt raken en daardoor niet goed werken en hete lucht blazen.

De enige manier om de kapotte bedieningselementen van de verwarming te repareren, is door ze te vervangen. De kosten om ze te vervangen zijn sterk afhankelijk van de auto die u gebruikt.

Vastgelopen of kapotte Blend Door Actuator

Heb je je ooit afgevraagd hoe dezelfde ventilatieopening in je auto van tijd tot tijd zowel koele als warme lucht blaast? Ooit gedacht aan een blend deur actuator? Nee. Als uw autoverwarming geen hete lucht blaast, wordt het tijd dat u meer te weten komt over de mengdeuraandrijving en wat deze doet.

Het speelt veel belangrijke rollen. Het is een kleine plastic tandwielset die beweegt om de gewenste luchttemperatuur naar buiten te laten blazen. Het laat lucht passeren op basis van de circulatiemodi zoals de vloer, middenventilatie of ontdooien. Het schakelt de temperaturen van koud naar warm. Het laat de warmte van het systeem naar de cabine blazen.

Als deze deur vast komt te zitten of breekt, zal de hete lucht niet passeren en zal het probleem van het uitblazen van koude lucht door de autoverwarming blijven bestaan. Dit kan worden veroorzaakt door een kapotte of beschadigde schakelaar, een probleem met een vacuümleiding of andere redenen.

De enige oplossing om dit probleem op te lossen, is door het te laten vervangen. Omdat het een intern onderdeel is, is er veel handwerk vereist van uw monteur. De onderdelen kosten ergens tussen de $ 450 en $ 500 zonder arbeidskosten. Afhankelijk van waar u woont, kunnen de arbeidskosten ergens rond de $ 500 liggen.

Defecte verwarmingsventilator

Dus je autoverwarming blaast koude lucht en vervolgens warme lucht, en je hebt de koelvloeistof gecontroleerd en er is geen probleem. U hebt de verwarmingskern, luchtbellen en alle mogelijke componenten gecontroleerd en er is geen probleem. Maar meestal zie je het onderdeel over het hoofd dat zich recht voor je ogen bevindt, en dat is de verwarmingsventilator.

U start de motor, schakelt de bedieningselementen om en binnen enkele minuten begint de hete lucht in de cabine te stromen. De verwarmingskern, koelvloeistof, thermostaat, enz. Werken samen en de verwarmingsventilator blaast de warmte. Als deze ventilator kapot gaat, komt er nu lucht uit de ventilatieopeningen en bevries je.

Een verwarmingsventilator kan beschadigd raken door kortsluiting of schade aan interne componenten of om een ​​andere reden. De enige oplossing is om het te laten controleren en vervangen. Het kost ongeveer $ 90 tot $ 300, inclusief onderdelen en arbeid.

Defecte of slechte ventilatormotorweerstand

Het is het onderdeel van het autoverwarmingssysteem dat de ventilatorsnelheid regelt. De knop die u gebruikt om de snelheid te wijzigen, is verbonden met de ventilatormotorweerstand, die de snelheid verandert. Als u de instellingen vaak wijzigt, kan de weerstand van de aanjagermotor afgaan.

Dus als uw autoverwarming niet goed werkt en u vol verbazing erachter komt waarom mijn autoverwarming koude lucht blaast in plaats van hete lucht, moet u eerst een paar dingen controleren, zoals:

 • Als de ventilatieopeningen bij bepaalde instellingen geen hete lucht blazen, of
 • Als de ventilator maar op één snelheid werkt, of
 • Er komt helemaal geen lucht uit de ventilatieopeningen.

Als u een van deze tekens aantreft, bevestigt dit dat de weerstand van uw aanjagermotor de reden is waarom de verwarming in de auto geen hete lucht blaast.

Nogmaals, het is een intern onderdeel en het is een beetje ingewikkeld om het zelf te repareren. Het zou dus het beste zijn als je een monteur had. Als het moet worden vervangen, kost het alleen al voor onderdelen ongeveer $ 100 tot $ 160.

Waterlekken

Als uw autoverwarming met tussenpozen koude lucht blaast, moet u op uw hurken gaan zitten en kijken of er een plas water onder uw auto ligt. Zoals eerder gezegd, uw koelvloeistof is een mengsel van 50% water en 50% antivries, en als iets hiervan lekt, is dat een probleem.

Als er een waterlek is, kan het lekken uit een radiator, een waterslang, een kapotte pakking of een waterpomp, en het kan de reden zijn dat de verwarming in de auto geen hete lucht blaast.

Dus als u het vermoedt, controleer dan eerst of het water is en niet de koelvloeistof of olie. Leg een vel papier onder de auto en laat het de vloeistof absorberen. Ruik het. Een koelvloeistof ruikt zoet, terwijl water geen geur heeft. Lekkend water is niet erg, maar het kan leiden tot een groter probleem als u er niet de juiste aandacht aan besteedt.

Als u hebt vastgesteld waarom water uit de radiator lekt of een pakking moet worden vervangen, kunt u dit zelf doen als u weet hoe u dit moet doen. Anders is de auto naar de monteur brengen de beste optie. De kosten van het repareren van een waterlek hangen af ​​van de reden waarom het lekt.

Moet je zien:13 beste draagbare AC voor auto's en vrachtwagens en onze beste keuze voor u is ...

Autoverwarmer blaast met tussenpozen koude lucht [Veelgestelde vragen]:

Als je op een vroege ochtend in december naar je werk wordt geroepen, je hebt het ijskoud, maar de verwarming in de auto blaast geen hete lucht, verschillende vragen (zoals hoe werkt een autoverwarmingssysteem, waarom blaast mijn autoverwarming geen hete lucht wanneer stationair draaien of rijden, en hoe je een autoverwarming kunt repareren die koude lucht blaast) komen in je op.

Hoewel alle mogelijke redenen hierboven zijn besproken, weerhoudt het je er niet van je af te vragen; waarom blaast de auto koude lucht als hij stationair draait en warme lucht als hij rijdt, hoeveel kost het om een ​​verwarmingselement te vervangen of wat zijn de symptomen van een slechte thermostaat in je auto? Rechts?

Maak je geen zorgen! Hier zijn enkele van deze meest gestelde vragen beantwoord om het u gemakkelijk te maken een auto te repareren die koude lucht uitblaast in plaats van warmte. Laten we ze eens bekijken:

Hoe lang moet je je auto laten opwarmen in de winter?

Het is jouw auto en hij stond de hele nacht in de garage. Het opwarmen van uw auto is niet essentieel, tenzij het een 30 jaar oud voertuig is dat tijdens het rijden hapert. Voor auto's van minder dan 30 jaar oud of nieuwer hoeft u het slechts ongeveer 30 seconden te geven.

Start hem niet zomaar en ga ermee de weg op. In het winterseizoen moet je geduld hebben, zodat je niet bevriest als je erin stapt. Rij hem de garage uit en zet de ontdooier en de motor aan. Laat de motor minimaal 30 seconden draaien.

Als uw auto buiten staat en bedekt is met sneeuw, verwijdert u de sneeuw en laat u hem ongeveer een minuut draaien. Stap dan in en start ermee. Rijd de eerste 5 tot 15 minuten langzaam zodat de motor de tijd krijgt om goed op te warmen.

Hoeveel kost het om een ​​verwarmingselement in een auto te vervangen?

Als uw autoverwarming koude lucht blaast, dan heet, en het probleem zit bij de verwarmingskern, vraagt ​​u zich af hoeveel het kost om een ​​slechte verwarmingskern te vervangen. Is het niet?

De verwarmingskern bevindt zich onder het dashboard of de firewall aan passagierszijde. Als het verstopt raakt of als er een ander probleem optreedt, moet het worden doorgespoeld of vervangen.

Terwijl de gemiddelde doorspoelservice van de verwarmingskern u $ 80 tot $ 90 kost, kunnen de vervangingskosten rond de $ 564 tot $ 927 liggen. Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de onderdelen die moeten worden vervangen, de arbeidskosten waar u woont en de tijd die nodig is om het te repareren.

Hoe weet ik of mijn auto een thermostaat nodig heeft?

U moet zoeken naar symptomen van een slechte thermostaat in de auto als uw autoverwarming koude lucht blaast. U moet controleren of: de motor van uw auto binnen de kortste keren oververhit raakt, of de temperaturen dramatisch veranderen, of de koelvloeistof rond de thermostaat lekt, of de autoverwarming geen hete lucht blaast.

Als een van deze symptomen zichtbaar is, breng je auto dan naar de monteur en laat hem nakijken. Je kunt het natuurlijk ook thuis nakijken, maar als je niet zo handig bent met auto-onderdelen is professionele hulp aan te raden.

Hoe een autoverwarmer te repareren die koude lucht blaast - mening van de auteur

Dit probleem begint niet plotseling en u wordt ermee geconfronteerd als u uw auto en onderhoud verwaarloost. En wanneer de winters komen en je de verwarming aanzet, voel je je teleurgesteld en begin je te denken: "Waarom blaast mijn autoverwarming geen warme lucht en hoe repareer ik het als de autoverwarming niet werkt om koude lucht te blazen?".

Deze uitgebreide gids heeft de 9 mogelijke redenen uitgelegd waarom uw autoverwarming geen hete lucht blaast en hoe u dit kunt verhelpen. Als de koude lucht uit de ventilatieopeningen blaast wanneer de verwarming in de auto aan staat, volg dan de hierboven beschreven methoden en controleer alle essentiële onderdelen van het autoverwarmingssysteem afzonderlijk.

Soms kunt u de auto helemaal zelf repareren door koude lucht uit te blazen in plaats van problemen met de hitte, terwijl soms het inschakelen van een professional de beste optie is.

De meest voorkomende problemen die van invloed zijn op het verwarmingssysteem van de auto zijn thermostaatproblemen wanneer uw meting niet beweegt vanaf "C" en de koude lucht in de auto u lijkt te doden. Dan zijn er kapotte bedieningselementen van de verwarming in het volle zicht, maar je vermoedt niet dat ze je verraden.

Een ander veel voorkomend probleem is het koelvloeistoflek of het lage koelvloeistofpeil in de auto, waar autobezitters het vaakst mee te maken hebben. Zoek naar de plas onder uw voertuig en bevestig dat het geen water is.

Ook de waterlekkage is een flink probleem. Of het nu gaat om een ​​lek uit uw auto, en het moet worden gerepareerd. De beste en snelle oplossing om te gaan met een autoverwarming die koude lucht blaast in plaats van hete lucht, is door hem naar een professional te brengen. De kosten voor het oplossen van verschillende problemen variëren afhankelijk van de "te vervangen" onderdelen en arbeidskosten. Dat is alles!

We hopen dat u nu alles weet over de componenten van het autoverwarmingssysteem, hoe ze werken om u warm te houden in uw auto en hoe u een autoverwarming kunt repareren die koude lucht blaast en vervolgens heet. Als je deze handleiding hebt gevonden, "waarom blaast mijn autoverwarming koude lucht en hoe repareer ik dit?" nuttig voor u, voel je vrij om het te delen met je vrienden. Veel rijplezier in de winter!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in het bekijken van:

 • Waarom ruikt uw auto naar brandend rubber na snel rijden?
 • Krassen van de voorruit verwijderen (6 beste methoden)
 • Wakker blijven terwijl je alleen lange afstanden aflegt (17 beste manieren)
 • Hoe u een autostoeltje comfortabeler kunt maken voor lange afstanden
 • Hoe sneeuw van de oprit te verwijderen zonder een schop
Waarom blaast mijn autoverwarming koude lucht en hoe repareer ik dit? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 5709

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.