Waarom uw thermostaat klikt, maar er is geen warmte - en de oven begint niet - Bell Brothers (2024)

Geplaatst door Bellbros

Blogverwarming HVAC -onderhoud

Waarom uw thermostaat klikt, maar er is geen warmte - en de oven begint niet - Bell Brothers (1)Ik hou van mysteries en puzzels.Ik kan er zelfs geen genoeg van krijgen.Er is eigenlijk een puzzelzaal hier in Sacramento die ik wilde bekijken.Uit wat ik verzamel, is het concept eenvoudig: u en uw groep worden "vergrendeld" in een kamer en moeten aanwijzingen ontcijferen om een puzzel op te lossen om "te ontsnappen".

Mijn reputatie als een mysterie- en puzzelliefhebber is enigszins bekend, dus mensen blijven suggereren dat ik naar Midtown ga en het bekijk.Dat zal ik waarschijnlijk doen, maar ik vertel ze ook dat ik ook veel puzzels krijg in mijn dagelijkse baan als een HVAC -technologie.

Een eigenaardigheid die elke winter van bijzonder belang lijkt te zijn voor huiseigenaren, is de reden waarom een thermostaat klikt, maar er is geen warmte en de oven begint niet.De waarheid is dat er verschillende redenen kunnen zijn dat dit gebeurt.Daarom wil ik vandaag praten over wat sommige van de meest voorkomende zijn, zodat u tot op de bodem kunt komen wat er aan de hand is met uw oven.

Veel voorkomende redenen waarom uw thermostaat klikt, maar er is geen warmte

Ik ben me ervan bewust dat niet iedereen hetzelfde voelt over puzzels als ik - vooral als het gaat om het oplossen van mysteries die verband houden met problemen met hun oven.Dat is in veel opzichten een goede zaak;Als huiseigenaren niet weten wat ze doen, kunnen ze zichzelf of hun apparaten daadwerkelijk schaden terwijl ze dingen proberen te repareren.

... Als huiseigenaren niet weten wat ze doen, kunnen ze zichzelf of hun apparaten daadwerkelijk schaden terwijl ze proberen dingen te repareren.

Waarom uw thermostaat klikt, maar er is geen warmte - en de oven begint niet - Bell Brothers (2)

Als u zich op uw gemak voelt met uw oven, zijn er echter een paar eenvoudige dingen die u kunt doen om te proberen erachter te komen waarom uw thermostaat klikt, maar er is geen warmte.DeDe meest voorkomende redenen waarom uw oven niet begint- En enkele aanbevelingen voor wat te doen als u deze puzzel alleen wilt oplossen - zijn:

  • Uw filter is vies.Een verstopt filter is waarschijnlijk de meest voorkomende reden voor dit probleem, dus het is een goede plek om te beginnen met onderzoek.Bekijk je filter en, als het echt vies en verstopt is, betekent dit dat er een beperkte luchtstroom naar je oven is.Dit kan zijn dat het niet kan voorkomen dat het warmte kan creëren.Vervang uw filter en kijk of dat het probleem oplost.En vergeet niet, ik raad mensen altijd aan hun filters elke maand of twee te veranderen, zodat u uw oven zo soepel mogelijk kunt laten draaien.Onthoud ook dat een verstopt filter betekent dat uwDe efficiëntie van de oven is laag, wat resulteert in hoge verwarmingskosten.Schone filters kunnen wonderen doen, mensen!
  • De gasvoorziening is uitgeschakeld.Als u een gasoven hebt, zorg er dan voor dat uw gastoevoerklep open is.Als dit niet het geval is, schakel het dan voorzichtig in en kijk of dat het probleem oplost.Als dat niet het geval is, en je ruikt gas, is het een goed idee om de gasvoorziening uit te schakelen en een pro te bellen.Gaslekken zijn gevaarlijk.Probeer dit probleem niet alleen op te lossen.
  • Uw thermostaat bevindt zich op de verkeerde instelling.Om uw oven te activeren, moet uw thermostaat worden ingesteld op een temperatuur boven uw huidige kamertemperatuur.Soms kan het instellen van de thermostaat op de hoogste hitte -instelling uw oven op gang brengen - zorg ervoor dat u deze weer naar beneden draait zodat uw huis geen sauna wordt.Nadat u dat hebt gedaan, controleert u of de systeemschakelaar zich in de systeem bevindtWARMTEofAUTOpositie, en dat de ventilator is ingesteldOPofAUTO.Als deze eenvoudige fixes het niet doen, is het probleem waarschijnlijk niet bij je thermostaat.
  • TDe oven is afgesneden van de stroombron.Het is niet zo ongewoon voor een breker om te struikelen en de stroom naar je oven te snijden, dus ik zou aanraden om je elektrische paneel te bekijken om ervoor te zorgen dat dit niet is gebeurd.Controleer ook de stroomschakelaar naast de oven en zorg ervoor dat deze in deOPpositie.
  • De piloot Ignitor is vies.Dit is een ander veel voorkomend probleem voor gasovens.Wanneer de ontsteking vies of verstopt wordt, kan de oven niet goed ontbranden.Deze oplossing is absoluut een taak voor de profs, maar als u bekend en comfortabel aan uw oven werkt, kunt u de stroom naar uw oven uitschakelen, het voorpaneel uitschakelen en de ontsteker inspecteren.Als het er vies uitziet, bel je lokale HVAC -experts.

Waarom u een professional moet bellen als uw oven niet begint

Hoewel ik de drang begrijp om zelf dergelijke problemen op te lossen, is het altijd een goed idee om een vriendelijke HVAC -reparateur te bellen om te komen kijken naar uw lastige oven en thermostaat.Ik zeg dit omdat het behoorlijk gevaarlijk kan zijn om aan een oven te werken (vooral een gasoven), tenzij je echt weet wat je doet.En als puzzels niet jouw ding zijn, waarom laat je dan niet iemand die van hem houdt, in plaats daarvan uitzoeken?

... Het is altijd een goed idee om een vriendelijke HVAC -reparatiepersoon te bellen om te komen kijken naar uw lastige oven en thermostaat.

Zorg ervoor dat je er zeker van bentStel de ovenreparatie niet uitOmdat als het probleem te lang doorgaat, kleine problemen kunnen escaleren in veel grotere (en veel duurdere).Bovendien is het hebben van een defecte oven in uw huis een echt veiligheidsrisico.

Naast het inspecteren van uw oven en het oplossen van uw probleem, kunnen HVAC-professionals ook een oven-afstelling doen om ervoor te zorgen dat deze in topconditie is en dat het soepel blijft lopen.Ik raad zelfs aan om eenJaarlijkse oven-afstellingZodat u in de eerste plaats effectief kunt voorkomen dat problemen zoals deze plaatsvinden - en de levensduur van uw oven verlengen.Hoe graag ik ook het oplossen van puzzels, ik hou nog meer van gezonde, functionele, efficiënte ovens.

BijBell Brothers, Wij geloven in de hele thuisbenadering van energie-efficiëntie, veiligheid en gezondheid.Onze ervaren ovenexperts zouden niet alleen graag uw oven repareren, we zijn ook blij om ervoor te zorgen dat uw HVAC efficiënt loopt, zodat uw huis zo comfortabel en veilig mogelijk blijft.Neem vandaag nog contact met ons opom een gratis consult in te plannen.

Vraagt u zich af hoe u die nieuwe dubbele ruit, energie -efficiënte ramen kunt financieren?HELDis een unieke financieringsoptie die huiseigenaren in Californië helpt energie -efficiënte upgrades naar hun huis te bieden.Neem contact op met Bell Brothers, een door de held goedgekeurde aannemer, voor meer informatie.Onze lokale HVAC-, sanitaire- en raamspecialisten zullen u door het hele proces leiden, van toepassingen tot installatie.

Afbeelding hoffelijkheidLopola

Waarom uw thermostaat klikt, maar er is geen warmte - en de oven begint niet - Bell Brothers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6208

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.